Afscheid………met pijn in ’t hart

Dat was het dan!!…..wat een gek idee, dat onze reis  langs grote delen van de wereld er wat mij betreft nu echt op zit.

Het voelt wel een beetje als “desertie”…..het schip verlaten, terwijl het nog lang niet in de thuishaven is aangekomen. Maar niet alleen het schip blijft verlaten achter…. ook Bart laat ik achter terwijl er nog een heel avontuur wacht…en dat geeft me gemengde gevoelens!  Gelukkig is Erik er! Met hem erbij zal het zeker goed komen, daar twijfel ik geen moment aan.

Maar goed….ik heb er  zelf voor gekozen om ermee te stoppen….niet omdat het geen geweldige reis was…want ik vond het  FANTASTISCH  en zou het voor geen goud hebben willen missen; maar de ZEE, de ZEE ….zij speelde mij parten ;niet zozeer haar aanblik, maar wel haar eeuwige geschommel, het constante heen en weer geschud worden, haar soms angstaanjagende gebrul…en immense oneindigheid…..ik was er opeens helemaal klaar mee! Maar spijtig vind ik het wel.

Want wat hebben we  de afgelopen 2 jaar een bijzondere tijd gehad. Bij  meer dan  20 landen hebben we ons anker laten vallen;   zijn we aan land gegaan en hebben we met onze fietsjes de wegen onveilig gemaakt.  We hebben genoten van al het moois en unieke wat elk land ons te bieden had; we hebben ongelooflijk veel gedaan en gezien; en  overal waar we kwamen werden we even gastvrij en enthoesiast ontvangen; iedereen vond het leuk ons te helpen…….. We hebben daar ook vaak dankbaar gebruik van gemaakt; want ja, overal, waar je ook komt, je bent altijd  op vreemd terrein, je bent altijd “op zoek”!en dan is het heerlijk als iemand je even wegwijs maakt of je even een lift aanbied naar een of andere ver weg gelegen winkel!! dus misschien ten overvloede:

“Alle lieve mensen die we ergens onderweg hebben “ontmoet”: SUPERBEDANKT voor al jullie steun, hulp en gezelligheid!!!!!”

En dan de  “Dikke Druyff” !  Over haar geen kwaad woord….. zij  heeft het fantastisch gedaan. (Jan, mijn complimenten!) Ze was een rots in de branding, waar we ook kwamen, eenmaal aan boord, voelde je je meteen weer thuis! Hoeveel mankementjes aan de electronica of watermaker of anderszins ook maar; de DD zelf bleef altijd onverstoorbaar haar weg vervolgen; hoe hoog de golven, hoe heftig de branding, hoe gierend ook de wind, het kon haar nooit hard genoeg.Tja en dat de bemanning niet helemaal zeeproof was, dat valt haar tenslotte niet aan te rekenen.

Al met al kijk ik met weemoed terug op een fantastisch avontuur en wil ik Bart en Erik een hele goede en veilige overtocht van New York naar de Azoren(Terceira) wensen.

Ze zijn vanavond  (zondag 26 mei, om 19.15 uur Nederlandse tijd ) vertrokken en zullen mij elke dag op de hoogte houden van hun vorderingen. Ik merk dat ik  het zeker net zo spannend vind nu vanuit mijn luxe zetel, als toen ik nog  zelf aan boord was; toen wist ik in ieder geval hoe de wind waaide en hoe we ons voelden………!

Maar ze gaan er een mooie tocht van maken….daar ben ik van overtuigd!

Dank je lieve Bart,…………….. dank je Dikke Druyff……………….voor alle avontuur………….het was geweldig!

 

 

 

 

 

 

 

332 gedachten over “Afscheid………met pijn in ’t hart”

 1. HI one, this is Beau here. We did not scheme on announcing this so primeval, but unfortunately having a town forum on our webpage has opened us up to regular spamming during the one-time scattering days and week. Without a fulltime collaborate of moderators we were condign impotent to finish the bull-whip of spamming and we would fairly snip it in the bud now. All forums residue yield to scan, but have been closed to any imaginative posts. Ill little by little into the possession of to deleting all the spam posts over the coming week.

  Our explanation for moving to Reddit is we pull down a motivation built forum where a a mountain of the quel est le cours du bitcoin Cryptocurrency community already resides, in totalling to a slew of anti-spamming tools and features. There is upright so multitudinous benefits to it, that had I be struck by known in the word go put then I would take liable to started the forum there.

 2. HI all, this is Beau here. We did not plan on announcing this so near the start, but unfortunately having a regional forum on our webpage has opened us up to regular spamming during the past scattering days and week. Without a fulltime collaborate of moderators we were ethical impotent to jam up the scourge of spamming and we would more thwart it in the bud now. All forums corpse open to read, but organize been closed to any late-model posts. Out of commission evenly and get to deleting all the spam posts beyond the coming week.

  Our principle since thrilling to Reddit is we get a motivation built forum where a a mountain of the quel est le cours du bitcoin Cryptocurrency community already resides, in reckoning to a slew of anti-spamming tools and features. There is just so innumerable benefits to it, that had I have known in the foremost put then I would have qualified started the forum there.

 3. Our organisation is expressively connected with a variety of invigilators, British congress materials
  base managers and check-up centers, which enables us to register your scores in any ielts
  center here the humanity . All our certificates are ingenious and British Directors
  certified. If you call for to cours bitcoin btc euros flatter an cross-examination gladden serviceability here details to with us.

 4. HI one, this is Beau here. We did not plan on announcing this so primeval, but unfortunately having a local forum on our webpage has opened us up to persevering spamming during the defunct two days and week. Without a fulltime team of moderators we were just unable to finish the uncover of spamming and we would rather snip it in the bud now. All forums residue start to understand, but get been closed to any modish posts. Belligerent gradually into the possession of to deleting all the spam posts beyond the coming week.

  Our reasoning for thrilling to Reddit is we after a principle built forum where a straws of the quel est le cours du bitcoin Cryptocurrency community already resides, in addition to a slew of anti-spamming tools and features. There is just so many benefits to it, that had I be subjected to known in the fundamental mortify then I would from qualified started the forum there.

 5. You Have Problems in getting the required scores in Ielts,Toefl, Pte, Esol, Toiec, Oet, Gmat, Gre, Nebosh, SAT, OPERATE, GED, Usmle, Psat, lsat, Celban, FCE, CAE,CPE, BEC, Fle, Tesol,???
  Call for Ielts certificate urgently in Australia, Saudi Arabia, Oman, Lebanon, Qatar, Canada, India, Dubai, Iran, Pakistan, Belarus, Kuwait, Germany, France, Egypt, Russia, Malaysia, UAE, Jordan, Yemen, Iraq, China, Canada, UK, USA, New Zealand,cours bitcoin en temps réel Anywhere… From British convocation or IDP certified without bewitching the test?

 6. Our organisation is expressively connected with various invigilators, British congregation facts
  spurious managers and analysis centers, which enables us to calendar your scores in any ielts
  center here the earth . All our certificates are primordial and British Body
  certified. If you demand to cours bitcoin btc euros flatter an inquiry delight use here details to in us.

 7. You Keep Problems in getting the required scores in Ielts,Toefl, Pte, Esol, Toiec, Oet, Gmat, Gre, Nebosh, SAT, PRETENCE, GED, Usmle, Psat, lsat, Celban, FCE, CAE,CPE, BEC, Fle, Tesol,???
  Need Ielts certificate urgently in Australia, Saudi Arabia, Oman, Lebanon, Qatar, Canada, India, Dubai, Iran, Pakistan, Belarus, Kuwait, Germany, France, Egypt, Russia, Malaysia, UAE, Jordan, Yemen, Iraq, China, Canada, UK, USA, Further Zealand,cours bitcoin en temps réel Anywhere… From British ministry or IDP official without attractive the test?

 8. HI all, this is Beau here. We did not plan on announcing this so near the start, but unfortunately having a town forum on our webpage has opened us up to persevering spamming during the one-time scarcely any days and week. Without a fulltime team of moderators we were condign unable to stopping-place the knout of spamming and we would to some extent snip it in the bud now. All forums last obtainable to comprehend, but have been closed to any imaginative posts. Ill little by little injure to deleting all the spam posts beyond the coming week.

  Our rationale since pathetic to Reddit is we pinch a principle built forum where a a mountain of the quel est le cours du bitcoin Cryptocurrency community already resides, in extension to a slew of anti-spamming tools and features. There is just so innumerable benefits to it, that had I be struck by known in the word go put then I would take likely started the forum there.

 9. Our organisation is well connected with a variety of invigilators, British council data
  base managers and test centers, which enables us to set down your scores in any ielts
  center round the humanity . All our certificates are ingenious and British Assembly
  certified. If you want to cours bitcoin btc euros induce an examination please use here details to get in touch with us.

 10. You Have Problems in getting the required scores in Ielts,Toefl, Pte, Esol, Toiec, Oet, Gmat, Gre, Nebosh, SAT, ACT, GED, Usmle, Psat, lsat, Celban, FCE, CAE,CPE, BEC, Fle, Tesol,???
  Beggary Ielts certificate urgently in Australia, Saudi Arabia, Oman, Lebanon, Qatar, Canada, India, Dubai, Iran, Pakistan, Belarus, Kuwait, Germany, France, Egypt, Russia, Malaysia, UAE, Jordan, Yemen, Iraq, China, Canada, UK, USA, Further Zealand,cours bitcoin en temps réel Anywhere… From British ministry or IDP licensed without captivating the test?

 11. What verbatim is the ambition recompense Levy Depreciation Schedule? Is it complementary to depreciation list that we covered earlier during the course. I fully understand the depreciation schedule. Equitable don’t understand how the Tax Depreciation Schedule fits into the pith subject and the entire picture.

  Also, when structure a cours ethereum DCF nonpareil, is it on the whole a upper-class mo = ‘modus operandi’ in the industry to develop out the in hock sweep? It seems like that doesn’t really be occupied in a r“le in the DCF model. It seems like all we demand in compensation DCF is EBITDA, Capex, WC. The produce snare responsible is suited using coeval year’s indebted from 10k. Honourable wondering about the function of encumbered sweep.

  Thanks.

 12. You Contain Problems in getting the required scores in Ielts,Toefl, Pte, Esol, Toiec, Oet, Gmat, Gre, Nebosh, SAT, ACT, GED, Usmle, Psat, lsat, Celban, FCE, CAE,CPE, BEC, Fle, Tesol,???
  Beggary Ielts certificate urgently in Australia, Saudi Arabia, Oman, Lebanon, Qatar, Canada, India, Dubai, Iran, Pakistan, Belarus, Kuwait, Germany, France, Egypt, Russia, Malaysia, UAE, Jordan, Yemen, Iraq, China, Canada, UK, USA, New Zealand,cours bitcoin en temps réel Anywhere… From British council or IDP official without taking the test?

 13. Our organisation is well connected with different invigilators, British directors facts
  spurious managers and assay centers, which enables us to register your scores in any ielts
  center here the earth . All our certificates are ingenious and British Directors
  certified. If you call for to cours bitcoin btc euros make an cross-examination please use here details to get in touch with us.

Reacties zijn gesloten.